Historisk version af denne side her

 
              

Contact: Regin Jensen • Tjørnevang 2 • DK-3400 Hillerød • Denmark • Tel +45 4825 3899

   

Specielt for offentlige myndigheder og virksomheder, som handler på vegne heraf:

På grund af stigende sjusk i den offentlige sagsbehandling har jeg indført nul-tolerance overfor det offentlige. Dette indebærer bl. a., men ikke begrænset til, at jeg fakturerer spildtid til en takst af Kr. 1.200,00 excl. moms i 2003 priser - med indeksregulering.

For styrelser under Skattestyrelsen (Det tidligere SKAT) gælder dog at jeg har brugt urimeligt meget tid på ulovlig administration, så,  når der sjuskes eller administreres mod love og regler tillader jeg at betragte mig selv som sagkyndig med proceserfaring og relativt høj successrate ved Landsskatteretten, Skatteankestyelsen og Byretten (10-1 hvor den sidste er på vej til Ombudsmanden på grund af dårlig journalisering og der med mørklægning) (18-1 per 1 august 2021, red) og kan derfor ikke se hvorfor jeg skulle være mindre værd end de bedste skatteadvokater, hvorfor den gældende takst i 2018 er Kr. 3500 eksklusiv moms per time. Også denne takst indeksreguleres.  Det skal også påpeges at efter jeg første gang sejrede ved Landsskatteretten og efterfølgende blev anerkendt for min viden, men blev mødt med at jeg på grund af manglende social status ikke blev betragtet som sagkyndig, har indført nul-tolerance overfor SKAT (nu Skattestyrelsen og underliggende styrelser).

Se gerne på www.skattefusk.dk http://www.skattefusk.dk for mere.

Den særlige takst for ydelser initieret af Skattesyrelsen og dennes underliggende styrelser tilfalder ligeledes myndigheder, som arbejder på Skatteforvaltninges foranledning.

Rykkergebyret er, når der er tale om offentlige myndigheder minimum Kr. 200,00.


Sidst redigeret 10 august 2021 med tilføjelse om antallet af sager med medhold og links til lidt om hvordan Motorstyrelen opfører sig, når en borger henvender sig om ulovlig brug af udenlandske udbudspriser i fastættelsen af danske handelspriser for specialkøretøjer.


Tidligere version af denne side her:

www.rj.dk/offentlige_exp_20181221.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R. Jensen © 2009-2021 • Der tages forbehold for fejl og udeladelser